varför?

the botten is nådd, hur lågt kan man gå, hur lågt kan man sjunka, hur kasst kan man må?
känns förjävligt men börjar bli lite bättre nu min vän.
mår så inihelvete dåligt, har ont överallt hela tiden, känns som att jag bara väntar på att hjärtat ska sluta slå. wooho living on the edge!

wierd, so wierd

va ute på fest igår och träffade på mitt ex. vad gör man i en sån situation? såfort jag kom innanför hans ytterdörr och stod och lyssna på när han och två andra prata, så blev han knäpptyst.. så jag kände att de blev spänt bland allihop så jag gjorde alla en tjänst och gick ut därifrån med en annan kille. hoppas han tog det å helt fel, så han trodde att vi gick iväg å "höll på" så han får sig nån jävla tankeställare om hur han beter sig mot mig..
inget mer å säga för idag bara, är äckligt bakis och har inge liv! nu ska jag kolla på bring it on, woho ;)

pain pain pain

jag är faktiskt lite rädd just nu..
sista veckorna så har jag verkligen mått skit dåligt, alltså inte deppig problem dåligt så, utan alltså kroppsligt. jag har haft svinont på olika ställen i kroppen, mest uppåt mot bröst och hjärtat och ibland neråt mot magen.. jag går och tänker på det där exakt hela tiden, och funderar på om det kan vara rökningen? eftersom att jag har astma så hjälper jag ju bara cancern på traven på att utveckla sig typ när jag röker.. kanske är skit töntigt, men är jätte nojjig över det här..
men aja, hoppas det blir bättre snart. annars lär jag väl lyda min kära vän och kolla upp det på sjukhuset eller hälsocentralen. vilket jag verkligen INTE vill...

word


om du öppnar min själ, ser du hjärtat jag har. ser hur det slår för allt jag har kvar


RSS 2.0